Vilka är vi?

Vi älskar tillväxt, lönsamhet och att maximera potential. Hos oss hittar du ambitiösa marknadsförare som finns här för att hjälpa dig uppnå dina affärsmål genom en kombination av kompetens och expertis inom teknik. Med skarpsinnigt fokus och självsäkerhet vågar vi anse oss tillhöra minoriteten av byråer i branschen som med egenutvecklade processer och passion för digital marknadsföring vinner på reella resultat och långsiktighet. Vi på Omniso faller nämligen inte offer för den enkla vägen. Istället tar vi oss an utmaningar för att hela tiden ta våra kunders resultat till nya höjder. Med en fäbless för lönsam marknadsföring pushar vi alltid för kvalitet, i allt vi gör.

Ditt mål är vårt mål, för vi vet att ett framgångsrikt samarbete bygger på att alla drar åt samma håll. Vi ser oss som en partner som står vid din sida, snarare än en extern enhet – och vårt fokus är alltid din intäkt före vår egen.

Vårt kundlöfte

Kollaboration

Vi värdesätter nära relationer med våra kunder och tror att det är avgörande för framgång.

Innovation

Vi använder senaste tekniken och uppdaterar löpande våra processer för att ligga i framkant.

Passion

Vårt arbete håller oss passionerade och vi är alltid redo att kombinera vår passion med dina affärsmål.

Vi är redo, är du?

Vi är passionerade och datadrivna. Våra egenutvecklade processer och expertis inom teknik ger oss fördelar framför resten. Vi är stolta över vår förmåga att bygga upp förtroende hos våra kunder genom transparens och hårt arbete. Hör av dig om du vill växa tillsammans med oss.

Kontakta oss