Din arbetsplats.

På Omniso möts du av ett team med passion för branschen och ett genuint intresse för våra kunders utmaningar. Tillsammans har vi identifierat framgång i självstyre och här står varje individ inför stor frihet att styra över sin vardag. Det är med förtroende för varandras know-how, briljanta idéer och grundade erfarenheter som vi hittar de bästa lösningarna tillsammans. Hos oss sätter endast din ambitionsnivå gränsen för din utveckling.

💻 Handplockade kunder

Den kanske viktigaste faktorn för att uppnå framgång är att omge sig med rätt människor. Det gäller inte bara vårt egna team utan även vilka kunder vi arbetar med. För att kunna skapa resultat för kunden, oss själva och för dig omger vi oss därför med kunder där business-kemin möjliggör framgång för alla parter.

⭐ Kollegor i världsklass

Till Omniso söker sig ambitiösa människor som vill bygga sin karriär på en stor dos hjärta och hjärna. Med en tydlig “teamet före jaget”-mentalitet hjälper vi varandra att utvecklas, ha roligt och skapa resultat i vår arbetsroll. Tillsammans är vi ett team i absoluta världsklass som mångfalt bevisat sig resultatmässigt mot konkurrensen.

🔑 Frihet under ansvar

Du vet vad du går för, och du vet under vilka förutsättningar som du fungerar bäst. På Omniso har vi högt uppsatta mål, och ger frihet i hur dessa ska uppnås. Därför har vi ett öppet sinne för dig som föredrar andra arbetstider än ordinarie kontorstid eller gillar att dela upp dagen på ditt sätt.

🍾 Vi firar framgångar

Maxad ROAS, dubblerade konverteringsgrader och position 1 i sökresultaten i all ära men vad vore ett uppnått mål om man inte tar sig tid att njuta? Vi firar alla framgångar tillsammans, små som stora.

Välkommen att bygga Omniso, våra kunders framgång och din karriär tillsammans med oss.