Analytics

Värdefulla insikter

För oss är data grunden i framtagandet och optimeringen av våra kunders strategier. Med hjälp av egenutvecklade processer och branschledande analysverktyg ger vi dig insikter som tar dig närmare dina affärsmål.

Data är mer än bara ett ord för vårt team. När data omvandlas till insikter och handlingar förändrar det hur företag når sin målgrupp. Att mäta effekterna av dina marknadsföringsinsatser är enda sättet att uppnå högsta effektivitet och avkastning. Att förstå och få kontakt med dina kunder på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, via rätt kanal kan öka dina intäkter till höjder du inte trodde var möjligt. 

Paid Media

Effektiv annonsering

Vår prestation drivs av data för att kunna överskrida dina ROAS-mål. Vi använder oss av sökordsannonsering, annonsering på sociala medier, programmatisk display och andra medier för att bygga intelligenta och mätbara kampanjer som ger resultat.

Genom att automatisera dina annonsköp och låta artificiell intelligens, enligt förutbestämda förutsättningar, avgöra var och när ditt företag ska synas kan du både effektivisera dina processer och öka din ROAS. Datadriven optimering av dina kampanjer ger möjligheter närmast oändliga. Anpassa ditt budskap och optimera kommunikationen baserat på vem mottagaren är och var i köpprocessen den befinner sig.

SEO

Långsiktig lönsamhet

Väl utfört kan SEO bli en av dina mest lönsamma intäktskällor. Med insatser som navigerar algoritmiska förändringar och en strategi som får din webbplats att synas högt i sökresultaten kan ditt företag öka sina intäkter och nå fler kunder.

Omniso utför sökordsanalyser, relevansoptimering, teknisk optimering och länkstrategier. Vi skapar skräddarsydda SEO-strategier baserat på dina affärsmål, din bransch och vår expertis. Allt förstärkt med datadrivna beslut där vi kan bevisa effektiviteten i det vi gör. Till skillnad från många andra byråer förstår vi även konsten av att skriva copy som inte bara är SEO-vänlig utan även går hand i hand med hur du vill att ditt företag ska uppfattas.

Creative

Optimerad synlighet

Maximera effekten av dina marknadsföringsinsatser genom att se till hela kundresan. Vad kan förbättras? Ökad förståelse, strategiskt innehåll eller förändringar av din webbplats kan vara avgörande.  

Vårt uppdrag är att ta ägandeskap över din digitala marknadsföringsstrategi. Allt vi gör baseras på data och vi analyserar alla delar i din digitala närvaro för att identifiera hur vi kan få dina kunder att agera i ditt intresse. Säkerställ att dina marknadsföringsinsatser når högsta effekt genom att optimera hela kundresan.

Vi är redo, är du?

Vi är passionerade och datadrivna. Våra egenutvecklade processer och expertis inom teknik ger oss fördelar framför resten. Vi är stolta över vår förmåga att bygga upp förtroende hos våra kunder genom transparens och hårt arbete. Hör av dig om du vill växa tillsammans med oss.

Kontakta oss