Är du en ödmjuk kreatör som älskar att vässa budskap, ta fram copyidéer och skapa textmagi för att öka den organiska trafiken och boosta försäljningen? Nu söker vi på Omniso efter en ny kollega som vill förstärka vårt team med ytterligare färdigheter inom copywriting och SEO. Är du rätt för oss? Skicka in din ansökan redan idag – rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Omniso

Omniso är en digitalbyrå med kontor i centrala Jönköping. Som ungt och växande företag består vi idag av sex ambitiösa marknadsförare med stora planer på att bli betydligt fler. Vår strävan är att samla branschens mest kompetenta personer inom våra väggar för att fortsatt maximera potentialen i våra kunders digitala marknadsföring.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kommunikatör på Omniso kommer du bland annat att:

 • Ansvara över processer inom SEO och copywriting.
 • Genomföra sökordsanalyser och ämnesanalyser.
 • Skriva vassa texter i enlighet med kundens tonalitet.
 • Kvalitetssäkra produktioner och säkerställa att insatserna går i linje med kundens övergripande strategi.

Vad innebär det att arbeta som kommunikatör på Omniso?

 • Mycket frihet under ansvar.
 • Goda möjligheter till utveckling.
 • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Omniso.
 • Goda förmåner och arbetsvillkor.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter dig som älskar att arbeta med alla delar – från analys och copyidé till konkret text. Som person är du ödmjuk, har känsla för detaljer och finner ett driv i att göra det bästa du kan i allt du gör. Med Omnisos breda spektra av kunder ligger det i ditt genuina intresse att göra research om många olika branscher, produkter och tjänster för att leverera kvalitet genom hela processen.

Som kommunikatör på Omniso kommer en stor del av din vardag att fyllas med webbcopy i alla dess former. Här kommer du att genomföra sökordsanalyser, skriva blogginlägg, fila på metatexter och lyfta webbplatstexter till nya höjder. Du kommer även att arbeta med kampanjcopy i form av säljande annonsbudskap, scrollvänliga nyhetsbrev och andra skarpa texter till våra kunders digitala marknadsföring.

I rollen som kommunikatör ställs krav på noggrannhet, kreativitet och känsla. För oss är det viktigt att du kan fånga kundens tonalitet, skriva målgruppsanpassat och utforma texter som driver trafik och ökar försäljningen. Då vissa av våra kunder annonserar med sina produkter eller tjänster utomlands är det viktigt att du känner dig bekväm med att ibland växla språk och skriva texter på engelska.

För oss är, utöver dina färdigheter i skrivande, din potential samt personliga lämplighet för tjänsten och arbetsplatsen det allra viktigaste. Därför är du varmt välkommen att söka tjänsten oavsett om du är en oslipad diamant eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Följande är meriterande

 • En bred förståelse för hela marknadsföringsspektrat.
 • Erfarenhet av Facebook Ads, Google Ads, CRO, SEO och/eller Google Analytics.
 • Erfarenhet av copywriting på både svenska och engelska.
 • Relevant eftergymnasial utbildning.

Om anställningen

Lön: Enl. ö.k.
Tillträde: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Måns på 073-071 94 38 om du har några frågor. Urvalsprocessen sker löpande.


  Omniso