Vill du ta en nyckelposition i ett växande företag där du ges möjlighet att skapa resultat åt andra företag inom en mängd olika branscher? Varmt välkommen att söka tjänsten, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Omniso

Omniso är en digitalbyrå med kontor i centrala Jönköping. Vi är ett ungt och växande företag som idag består av 8 personer – som planerar att bli betydligt fler. Vårt mål är att skapa framgång och tillväxt tillsammans med våra kunder genom att leverera exceptionella lösningar inom digital marknadsföring och utveckling.

Vår strävan är att samla branschens mest kompetenta personer inom våra väggar. Vi tror även att personalutveckling fungerar som bäst när varje individ ges stor frihet och långtgående självstyre. Därför vill vi att alla på Omniso ska känna att de kan utvecklas inom företaget och har valmöjligheter vad gäller arbetsuppgifter. Hos oss välkomnas du av en ung, prestigelös och driven atmosfär med högt till tak.

Arbetsbeskrivning

Positionen är av stor strategisk tyngd för företaget och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

I rollen kommer du bland annat att:

 • Ansvara över att tillsammans med våra kunder sätta volym- och avkastningsmål för annonsering på framförallt Facebook Ads och Google Ads, men även i andra digitala kanaler. Samt att ta fram och optimera strategier för att uppnå målen.
 • Ansvara över att tidsbundna och löpande annonskampanjer ligger i linje med kundens affärsintresse. 
 • Ansvara över resultatrapportering och löpande kommunikation med kunder. 
 • Ansvara över planeringen av ditt egna och ditt teams dagliga arbete. 
 • Ansvara över att onboarda nya medarbetare i ditt team och att kompetensutveckla befintliga medarbetare.

Till din hjälp har du givetvis även dina övriga kollegor som besitter expertkompetens inom bland annat SEO, grafisk design, annonsproduktion, utveckling, copy, strategi samt den kompetens som performance teamet byggs kring.

Rollen innebär en kombination av strategi, delegering, kundkontakt och hands on-arbete. Omniso befinner sig i en tillväxtfas vilket öppnar upp för stora möjligheter till variation och att forma din framtida roll på företaget.

Vad innebär det att arbeta som Head of Performance på Omniso?

 • Mycket frihet under ansvar.
 • Goda möjligheter till utveckling.
 • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Omniso.
 • Goda förmåner och arbetsvillkor.

Vem letar vi efter?

För oss på Omniso är resultatfokus, kvalitet och lyhördhet mot kund mycket viktigt. Därför ser vi gärna att du som person är lösningsorienterad, har känsla för detaljer och är beredd att ge det där lilla extra för att uppnå högt satta mål tillsammans med oss. För att kunna arbeta strategiskt behöver du dels ha god förståelse för hur betald marknadsföring fungerar, men även förstå kundernas verksamheter på djupet, därför behöver du tycka att det är intressant att sätta dig in i olika verksamheter, produkter och tjänster.

Då tjänsten innebär ansvar över kundernas resultat tror vi att du drivs av utmaningar och att hela tiden förbättra din nuvarande strategi. Du kommer även att ha en hel del kundkontakt, därför bör du vara bekväm med att diskutera idéer och utmaningar med andra människor.

Arbetet ställer även krav på din analytiska förmåga och att du gillar att tänka självständigt. Då varje kund, produkt och situation är unik finns det sällan en färdig mall, därför måste du gilla att testa nya idéer och utvärdera dessa. För att kunna dra relevanta slutsatser och optimera våra kunders marknadsföring kommer du att behöva analysera data i exempelvis Google Analytics och kanalernas egna business managers, därför tror vi att du gillar siffror och har lite utav en nörd-gen. För oss är din potential samt personliga lämplighet för tjänsten och arbetsplatsen det allra viktigaste.

Följande är meriterande

 • Erfarenhet av att arbeta strategiskt och resultatfokuserat kring betald marknadsföring. 
 • Erfarenhet av Facebook Ads, Google Ads och Google Analytics.
 • Erfarenhet av kundkontakt.

Om anställningen

Lön: Enl. ö.k.
Nivå: 2+ års erfarenhet eller motsvarande av liknande arbetsuppgifter.
Tillträde: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid.
Placeringsort: Jönköping
.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Filip på 073-625 06 44 om du har frågor. Urvalsprocessen sker löpande.


  Omniso