Vill du vara en del av ett växande företag där du ges möjlighet att skapa resultat åt andra företag inom en mängd olika branscher samtidigt som du själv erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Omniso

Omniso är en digitalbyrå med kontor i centrala Jönköping. Vi är ett ungt och växande företag som idag består av 6 personer – som planerar att bli betydligt fler. Vårt mål är att skapa framgång och tillväxt tillsammans med våra kunder genom att leverera exceptionella lösningar inom digital marknadsföring och utveckling.

Vår strävan är att samla branschens mest kompetenta personer inom våra väggar. Vi tror även att personalutveckling fungerar som bäst när varje individ ges stor frihet och långtgående självstyre. Därför vill vi att alla på Omniso ska känna att de kan utvecklas inom företaget och har valmöjligheter vad gäller arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som digital strateg på Omniso kommer du bland annat att:

 • Ansvara över att våra kunders volym- och avkastningsmål uppnås på framförallt Facebook Ads och Google Ads, men även i andra digitala kanaler.
 • Vara inblandad i, och ansvara över resultaten/kvaliteten för arbeten inom SEO, CRO och copywriting.
 • Kvalitetssäkra produktion och säkerställa att samtliga delar av utförandet åt kunderna ligger i linje med den övergripande strategin samt att målen uppnås.

Rollen innebär en kombination av strategi, delegering och hands on-arbete. Omniso befinner sig i en tillväxtfas vilket öppnar upp för stora möjligheter till variation och att forma din framtida roll på företaget.

Vad innebär det att arbeta som digital strateg på Omniso?

 • Mycket frihet under ansvar
 • Goda möjligheter till utveckling
 • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Omniso
 • Goda förmåner och arbetsvillkor

Vem letar vi efter?

För oss på Omniso är kvalitet och lyhördhet mot kund mycket viktigt. Därför ser vi gärna att du som person är lösningsorienterad, har känsla för detaljer och är beredd att ge det där lilla extra för att uppnå högt satta mål tillsammans med oss. För att kunna arbeta strategiskt behöver du förstå kundernas verksamheter på djupet, därför behöver du tycka att det är intressant att sätta dig in i olika verksamheter, produkter och tjänster.

Arbetet ställer även krav på din analytiska förmåga och att du gillar att tänka självständigt. Då varje kund, produkt och situation är unik finns det sällan en färdig mall, därför måste du gilla att testa nya idéer och utvärdera dessa. För att kunna dra relevanta slutsatser och optimera våra kunders marknadsföring kommer du att behöva analysera data i exempelvis Google Analytics och kanalernas egna business managers, därför tror vi att du gillar siffror och har lite utav en nörd-gen.

För oss är din potential samt personliga lämplighet för tjänsten och arbetsplatsen det allra viktigaste. Därför är du varmt välkommen att söka tjänsten oavsett om du är en oslipad diamant eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Följande är meriterande

 • En bred förståelse för hela marknadsföringsspektrat är mycket meriterande
 • Erfarenhet av Facebook Ads, Google Ads, CRO, SEO och/eller Google Analytics
 • Erfarenhet av copywriting
 • Erfarenhet av att skriva avancerad copy på engelska
 • Relevant eftergymnasial utbildning

Om anställningen

Lön: Enl. ö.k.
Tillträde: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Måns på 073-071 94 38 om du har några frågor. Urvalsprocessen sker löpande.


  Omniso