Vill du arbeta på en plats där kunder och kollegor handplockas, där kulturen får dig att utvecklas, där du dagligen går utanför din comfort zone, och där ett mindset som baseras på självdistans, positiv energi och passion pushar dig till att bli bäst på det du gör? Vi också. Välkommen till Omniso!

ROLLEN

I rollen som digital strateg ges du möjlighet att axla en nyckelroll på företaget och det finns goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Du kommer bland annat att:

  • Ansvara över att sätta upp resultatdrivna kampanjer på framförallt Facebook Ads och Google Ads, men även i andra digitala kanaler.
  • Ansvara över att våra kunders volym- och avkastningsmål för annonsering på framförallt Facebook Ads och Google Ads, men även i andra digitala kanaler, uppnås.
  • Ansvara över resultatrapportering och löpande kommunikation med kunder.

Rollen innebär en kombination av hands on-arbete strategi och kundkontakt. Omniso befinner sig i en tillväxtfas vilket öppnar upp för stora möjligheter till variation och att forma din framtida roll på företaget.

VAD DEN INNEBÄR

  • Frihet under ansvar
  • Goda möjligheter till utveckling
  • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Omniso
  • Goda förmåner och arbetsvillkor

VEM DU ÄR

För oss på Omniso är resultatfokus, kvalitet och lyhördhet mot kund mycket viktigt. Därför ser vi gärna att du som person är lösningsorienterad, har känsla för detaljer och är beredd att ge det där lilla extra för att uppnå högt satta mål tillsammans med oss. För att kunna arbeta strategiskt behöver du dels ha god förståelse för hur betald marknadsföring fungerar, men även förstå kundernas verksamheter på djupet, därför behöver du tycka att det är intressant att sätta dig in i olika verksamheter, produkter och tjänster.

Då tjänsten innebär ansvar över kundernas resultat tror vi att du drivs av utmaningar och att hela tiden förbättra din nuvarande strategi. Arbetet ställer även krav på din analytiska förmåga och att du gillar att tänka självständigt. Då varje kund, produkt och situation är unik finns det sällan en färdig mall, därför måste du gilla att testa nya idéer och utvärdera dessa. För att kunna dra relevanta slutsatser och optimera våra kunders marknadsföring kommer du att behöva analysera data i exempelvis Google Analytics och kanalernas egna business managers, därför tror vi att du gillar siffror och har lite utav en nörd-gen.

VILKA VI ÄR

Omniso är en digitalbyrå med kontor i centrala Jönköping. Vi är ett ungt och växande företag som idag består av 7 personer – som planerar att bli betydligt fler. Vårt mål är att skapa framgång och tillväxt tillsammans med våra kunder genom att leverera exceptionella lösningar inom digital marknadsföring och utveckling.

Vår strävan är att samla branschens mest kompetenta personer inom våra väggar. Vi tror även att personlig utveckling fungerar som bäst när varje individ ges stor frihet och långtgående självstyre. Därför vill vi att alla på Omniso ska känna att de kan utvecklas inom företaget och har valmöjligheter vad gäller arbetsuppgifter. Hos oss välkomnas du av en ung, prestigelös och driven atmosfär med högt till tak.

KUNSKAP OCH ERFARENHET

För oss är din potential samt personliga lämplighet för tjänsten och arbetsplatsen det allra viktigaste. Därför är du varmt välkommen att söka tjänsten oavsett om du är en oslipad diamant eller har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  • Erfarenhet av att arbeta strategiskt och resultatfokuserat kring betald marknadsföring.
  • Erfarenhet av Facebook Ads, Google Ads och Google Analytics.
  • Nivå: 2+ års erfarenhet eller motsvarande av liknande arbetsuppgifter.

OM ANSTÄLLNINGEN

Lön: Enl. ö.k.
Tillträde: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Filip på 073-625 06 44 om du har frågor. Urvalsprocessen sker löpande.

Omniso